2011. november 7., hétfő

Kenguru Gold szőrös overál 62-es + Brendonos sapka - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Kenguru gold szőrös overál 62-es + Brendonos sapka
Pihe-puha Kenguru Gold overál őszre, tavaszra, aláöltöztetve enyhe télre. A mi kisbabánk októberben született, tökéletes öltözék volt számára az első hónapokban.
62-es méret. Ujja visszahajtható, így nem fázik majd a pici keze.
Elején mindkét oldalon zippzár és 2-2 patent van. Barna színű. Anyaga: külső szőrös rész 100 % poliészter, bélése 100 % pamut.
A sapka világoskék színű, Brendonban vásárolt. A címkéje már nincs meg, mert kivágtuk, hogy a babát ne zavarja. Ugyanolyan puha szőrös, mint az overál és a belseje pamut. A sapka kerülete kb. 36 cm, szerintem 62-es körüli méret lehet. Mi az overállal együtt használtuk.
Nagyon szerettük mindkettőt, az overálba könnyű volt a babát beletenni, nem kellett sokat küzdeni az öltöztetéssel.
A sapka hibátlan állapotú, az overál eleje szép állapotú, hátulján a fejrésznél és a fenék részen "összeállt" a szőr, nem olyan szép bolyhos, mint az elején, valószínűleg a hordozótól, amiben vittük a babát. Ezeket próbáltam fotózni, szerintem nem olyan vészes, de a használat ezen jobban látszik. Folt, szakadás nincs.
Postázom is az aktuális postai díjszabásnak megfelelően. Termékeim között találsz még több babaruhát. Ahogy időm engedi, folyamatosan töltök fel ruhákat.


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 11:58
. Kenguru Gold szőrös overál 62-es + Brendonos sapka - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése